Wat is Premium?

Wat is premium?

Kijk voor alle voordelen van een Premium-abonnement in onderstaand overzicht. Een Premium-abonnement kost €14,99 per jaar. Na 1 jaar wordt het lidmaatschap automatisch verlengd maar kan je maandelijks opzeggen. Zie hiervoor ook artikel 5 van onze algemene voorwaarden .

Ik heb mijn abonnement aangeschaft via de website. Hoe krijg ik de premium voordelen ook in de app?

Het abonnement is gekoppeld aan je route.nl account. Als je in de app inlogt met je route.nl account waarmee je het abonnement hebt afgesloten zul je hier ook alle premium voordelen ervaren.

Ik heb een premium abonnement aangeschaft via iTunes op mijn iPhone of iPad. Hoe kan ik ook van de premium voordelen genieten op de website?

Als je je abonnement hebt afgesloten via iTunes dien je dit te koppelen aan je route.nl account. Dit kun je doen door in te loggen met je route.nl account in de app. Let op, gebruik wel dezelfde inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) Je ziet dan vanzelf een pop-up waarin je gevraagd wordt of je je abonnement aan dit account wilt koppelen. Krijg je geen pop-up te zien? Tik dan op ‘Meer’ onderin de balk van de app en tik vervolgens op ‘Koppel abonnement aan account’ onder het kopje Premium. Daarna zul je ook Premium hebben op de website als je inlogt met je route.nl account.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.