Profiel verwijderen

Via je account kun je kiezen voor ‘Profiel’ en daarna kiezen voor ‘instellingen’. Hier kun je je account verwijderen

 Je complete account verwijderen via route.nl:

  1. Klik rechtsboven op onze website op je naam als je bent ingelogd.
  2. Selecteer vervolgens ‘Instellingen’ in het menu.
  3. Scroll naar ‘Account opzeggen’.
  4. Klik op ‘Verwijder mijn account’.
  5. Er opent nu een pop-up. Typ hierin het woord ‘VERWIJDEREN’ in hoofdletters.
  6. Klik op ‘Ja, verwijder mijn account’.
  7. Je account is nu verwijderd.
Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op