Routes overzetten naar ander account

Het is helaas niet mogelijk om routes van het ene route.nl-account naar het andere over te zetten. We zijn van plan om dit in de toekomst mogelijk te maken, maar dat kan nog wel even duren.

In de tussentijd zijn er twee mogelijke oplossingen die we  je kunnen aanraden:

  • Je kunt het nieuwe account verwijderen, en het e-mailadres van je oude account wijzigen naar je nieuwe e-mailadres.
  • Je kan de routes met je oude account publiek maken, zodat je  ze met je nieuwe account (op routenummer) kan terugvinden. Vervolgens sla je ze onder je nieuwe account  op met een nieuwe routenaam. Daarna kan je je oude account verwijderen.
Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op