Inloggen met Google en Facebook

Hoe koppel ik mijn Facebook- of Google-account aan een bestaand route.nl-account

Je Facebook- of Google-account koppelen aan een bestaand accountAls je accounts eenmaal gekoppeld zijn, kun je altijd inloggen met deze gegevens.

  1. Klik op onze website rechtsboven op ‘inloggen’.
  2. Klik op ‘Log in met Facebook/Google’.
  3. Log in met je Facebook- of Google-gegevens met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt voor je route.nl-account. Het is niet mogelijk om een account te koppelen met twee verschillende e-mailadressen.

Als alles goed is gegaan ben je ingelogd op onze website.

Registreren met Facebook of Google

Wil je zelf alle voordelen ervaren van een gekoppeld account? Koppel je Facebook- of Google-account dan nu meteen. Dit doe je op de volgende manier:

Registreren met Facebook en/of Google

  1. Klik op onze website rechtsboven op ‘registreren’ als je nog geen account hebt.
  2. Klik vervolgens op ‘Log in met Facebook/Google’.
  3. Log in met je Google- of Facebookgegevens. Als je kiest voor Facebook krijg je een schermpje te zien waarmee je route.nl toestemming geeft om gegevens te gebruiken. Hierbij is het belangrijk dat alle gegevens aangevinkt zijn om een account te kunnen maken. Wij zullen deze toestemming nooit gebruiken om iets te plaatsen op je Facebook-tijdlijn.
  4. Als alles goed is gegaan ben je ingelogd op onze website. Tip: je kunt nu je eigen routes bekijken in de route.nl app.  

Profiel ontkoppelen van social media login

Het is mogelijk om je route.nl-account weer los te koppelen van je social media-accounts en verder is het natuurlijk ook mogelijk om je gehele account te verwijderen. Lees hieronder hoe je dat doet. Je Facebook- of Google-account ontkoppelen van je bestaande account. Het ontkoppelen van je account dien je te regelen via Facebook of Google. Je doet dat op de volgende manier:

De toestemming verwijderen via Facebook:

  1. Ga naar https://www.facebook.com/ en log in.
  2. Klik rechtsboven in de menubalk op het pijltje naar beneden.
  3. Selecteer de optie ‘Instellingen’.
  4. In de linker menubalk klik je vervolgens op ‘Apps’.
  5. Klik op ‘Alles weergeven’.
  6. Zoek naar de app ‘route.nl’ en beweeg met je cursor over het icoon.
  7. Klik op het kruisje naast de ‘app’.
  8. Klik op ‘Verwijderen’ in de pop-up. Je account is nu ontkoppeld.

De toestemming verwijderen via Google:

  1. Log in bij Google.
  2. Ga naar: https://myaccount.google.com/permissions
  3. Klik op ‘route.nl’
  4. Klik op ‘Toegang intrekken’.
  5. Klik op ‘OK’. Je account is nu ontkoppeld.
Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op