Aanmelden

Wanneer je je aanmeld dan krijg je de volgende mogelijkheden:

  • Toegang tot alle openbare fiets- en wandelroutes, meer dan 100.000
  • Zelf fiets- en wandelroutes plannen
  • Bewaar maximaal 3 van je eigen en favorieten routes
  • Bekijk je routes direct in de route.nl app
  • Download en print gratis routes
  • Deel je ervaringen

Is een account op route.nl gratis?

Ja, je kunt je gratis aanmelden voor een route.nl account door je hier te registreren.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op