App sluit ineens af

Een app kan opeens afgesloten worden wanneer de telefoon of iPad te veel programma's of websites open heeft staan. De telefoon of iPad raakt dan als het ware overbelast. 

Het beste is om even alle apps af te sluiten en dan de app van route.nl opnieuw te openen of start je iPad of telefoon helemaal opnieuw op.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op