App sluit ineens af

Een app kan opeens afgesloten worden wanneer de telefoon of iPad te veel programma's of websites open heeft staan. De telefoon of iPad raakt dan als het ware overbelast.

Het beste is om even alle apps af te sluiten en dan de app van route.nl opnieuw te openen of start je iPad of telefoon helemaal opnieuw op.

Ook is het mogelijk dat er inmiddels een nieuwe versie van de app beschikbaar is in de app store. Ga naar Google Play (Android) of de App store (iOS) en kijk of er toevallig een update klaar staat om geïnstalleerd te worden.