E-mailadres/wachtwoord wijzigen

Gegevens kun je in je account wijzigen. Je klikt op de button rechtsboven in het scherm met je naam erbij. Kies voor ‘Mijn gegevens’ en daarna voor ‘Instellingen’ om je e-mailadres of wachtwoord te wijzigen. Vul hier je nieuwe e-mailadres of je nieuwe gewenste wachtwoord in en klik op de roze button om de wijziging definitief te maken.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.