route.nl gratis blijven gebruiken

Wil je route.nl gratis blijven gebruiken?

Geen probleem!

Slechts 3 routes zijn nu te gebruiken. Je kunt routes verwijderen die je niet meer wilt gebruiken, hierdoor worden andere routes beschikbaar.

Wil je al je oude routes toch bewaren?

Je kunt je oude routes inclusief de complete routebeschrijving op je harde schijf van je computer bewaren, volg hiervoor de onderstaande instructies:

1. Maak een map op je computer waarin je de bestanden wil bewaren
  2. Open de route
  3. Klik op de groene button met het woord PRINTEN
  4. Klik op de roze button met de tekst: PRINT JE KEUZE
  5. Klik op de roze button met het woord: PRINTEN
  6. Klik linksonder op het pop up scherm op de tekst: PDF OPENEN IN VOORBEELDWEERGAVE
  7. Klik nu boven in je menubalk op ARCHIEF
  8. Kies: Exporteer als PDF
  9. Geef je route eventueel een nieuwe naam
  10. Kies de map waarin je de route(s) wil opslaan en klik op BEWAAR