Gesproken navigatie

Mogelijke problemen

Gesproken navigatie werkt niet in de app. Wel een abonnement

Log uit in je account in de app, sluit de app af en log daarna opnieuw in. Het abonnement moet nu gekoppeld zijn in de app. Dit kun je nakijken door een route te openen en op navigeren te klikken. Krijg je een stem te horen, dan is het abonnement gekoppeld.

Fouten in de gesproken navigatie

Dit kan te maken hebben met pinpoints in de route, die niet goed staan (net van de weg af geplaatst zijn). We adviseren om de pinpoints altijd juist op de weg te plaatsen om zo misverstanden te voorkomen.