Zoeken in de app (routes)

Als je de app opent staan er onder in het scherm (foto, geel gemarkeerd) de volgende opties.

Ontdekken

In dit scherm kan je bepalen waar je routes zoekt, maak je keuze en bekijk vervolgens de routes.

In de buurt

Deze optie laat routes in de buurt van jouw huidige locatie zien.

Mijn routes

Hier vind je jouw eigen gemaakte routes terug.

Routeplanner

Hier kan je zelf een route plannen.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.