Favoriete routes

Favoriete routes bekijken

In de app

Je kunt routes als favoriet markeren door op het sterretje te klikken bij een route. Al deze favoriete routes kun je vervolgens bekijken door op ‘Favorieten’ met een icoontje van een ster erbij te klikken in de balk onderaan de app. Zo kun je je favoriete routes altijd snel terugvinden.

Favoriete routes verwijderen

Dit kun je doen door naar Mijn favoriete routes te gaan en daar op dit icoontje  te klikken. De route zal grijs kleuren wat betekent dat hij niet langer favoriet is. Mocht je de zojuist verwijderde route toch willen behouden klik dan nogmaals op het sterretje zodat deze weer roze wordt.