Aangeboden routes

Door wie worden de routes aangeboden?

De routes op route.nl worden aangeboden door gerenommeerde bedrijven en instellingen zoals route.nl, VVV, Staatsbosbeheer, Vereniging Natuurmonumenten, Falk en vele andere toonaangevende partijen en instellingen.

Geen wandelroutes in een bepaald gebied

Wij zijn sinds eind 2014 gestart met het maken en leveren van wandelroutes. Het kan zijn dat er in een bepaald gebied nog geen wandelroutes online staan op www.route.nl en dus ook nog niet in de app.