Populaire routes

Veel nieuwe gebruikers zoeken in de helpfunctie naar het Pieterpad of andere bekende routes. De beste plaats om een route te vinden is via het zoekscherm van de app of op de website (onderstaand geel gearceerd) en dan de naam van de route in te typen. Ook kan je kijken bij UITGELICHT waar veel bekende routes al voor je op een rij zijn gezet.


Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.