Gevaarlijk punt op de route

Er zijn soms onoverzichtelijke verkeerssituaties en oversteekplaatsen die gevaarlijk blijken te zijn. U kunt dit tijdens het navigeren aangeven in de app door op de tekstballon met het uitroepteken te klikken (zie onder op foto geel gemarkeerd). Vervolgens klikt u in het volgende scherm (zie onderste foto) op het rode icoon met  "GEVAARLIJK PUNT" . Uw gevaarlijke locatie is nu vastgelegd. Route.nl verzamelt deze gegevens en stelt ze beschikbaar aan de betreffende gemeente zodat er desgewenst maatregelen kunnen worden genomen.