Routes verwijderen

Routes verwijderen uit je account

In je account onder; 'mijn routes' zie je al je gemaakte routes. Achter elke route zie je een aantal icoontjes. Het 'prullenbak' icoontje kun je gebruiken om de route te verwijderen.

Waarom duurt het verwijderen van offline routes een tijdje?

Als je een offline route verwijdert moet er eerst gezorgd worden dat je geen materiaal verwijdert dat ook in andere routes wordt gebruikt. Er moet eerst berekend worden welk kaartmateriaal niet in andere routes wordt gebruikt en dat kost wat tijd. 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op