Naam route veranderen

Als je bent ingelogd kun je in je account een route opvragen (achter de route in je account kun je dan klikken op het potloodje). De route zal zichtbaar worden in de planner. Daarna kun je aan de rechterzijde op bewerken klikken waardoor je een nieuw scherm krijgt. In dit scherm kan je de naam van de route aanpassen. Als je daarna naar beneden scrolt in dit venster zie je de 'opslaan' knop.