Stappenplan voor downloaden op navigatiedevice

1. Zoek een route uit

Zoek op route.nl een route die je wilt gaan fietsen of wandelen en bekijk de details.

2. Download het GPX-bestand

Aan de rechterkant van de pagina zie je verschillende blokjes. Klik met de muis op dit icoon: . De tekst “GPX Downloaden“ komt nu te voorschijn. Klik hierop en het bestand wordt dan gedownload naar je computer.

3. Het plaatsen van een GPS-Route op je apparaat

Hoe je het GPX-bestand op je GPS-apparaat plaatst, is afhankelijk van het GPS-apparaat dat je hebt. We hebben voor enkele merken een stappenplan uitgewerkt. Bekijk ze hieronder.

Klik op het merk voor de instructies:

Carmin

Mio Cyclo

Teasi One

Teasi Pro