GPX Uploaden vanaf routeplanner

Ga naar de routeplanner en naar je routes. Klik bovenin op; GPX uploaden. Upload vervolgens het GPX-bestand. De route wordt in de routeplanner ingeladen.

Wil je de GPX van een reeds gekozen route op je device zetten? Klik dan hier.

Let op, de GPX route in jouw device kan tijdens het navigeren afwijken van de getoonde knooppuntenroute op onze website.

Het GPX bestand is net iets anders dan de route op onze online routeplanner, omdat het GPX bestand is opgebouwd uit routepunten op de kaart. De weg tussen deze punten wordt door het GPS apparaat zelf berekend. Onze routeplanner houdt rekening waar je mooi en veilig kan fietsen op het knooppuntennetwerk terwijl navigatiesystemen (o.a.afhankelijk van de instellingen) soms zijn ingesteld op het vinden van de kortste route. Je route kan dus op sommige plaatsen afwijken.

Kijk voor een STAPPENPLAN en meer informatie ook hier.