Route downloaden op navigatie apparaat

Onze routes zijn bruikbaar op de meeste navigatie apparaten die werken met GPX-bestanden.

Als je bent ingelogd en een route opent op de website zie je boven de routebeschrijving  een button met 'GPS route' (foto, geel gemarkeerd). Klik hierop om de route te downloaden als GPX-bestand. Vervolgens kun je dit bestand op je navigatiesysteem zetten, raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van de betreffende fabrikant. Let op, door verschillen in techniek en afhankelijk van de instellingen op je navigatie apparaat kan de route op sommige plekken afwijken. Kijk voor meer informatie en een STAPPENPLAN ook hier.