Ervaringen

Kan ik mijn ervaringen delen?

Ja, dat kan. Onder de tab 'Ervaringen' kan je ervaringen van andere gebruikers lezen en ook je eigen ervaring toevoegen. Klik op de roze knop "Vertel ons jouw ervaring" bij een route om je ervaring over deze route toe te voegen. Beschrijf hier je ervaring en geef de route een beoordeling met sterren. Door te klikken op "Plaats je ervaring" wordt jouw ervaring toegevoegd aan de route. Om je recensie achter te laten heb je een account nodig en dien je te zijn ingelogd.