Ervaringen

Kan ik mijn ervaringen delen?

Ja, dat kan. Onder de tab 'Ervaringen' kan je ervaringen van andere gebruikers lezen en ook je eigen ervaring toevoegen, deze functie wordt automatisch geopend als je de navigatie van een route beƫindigd. . Beschrijf hier je ervaring en geef de route een beoordeling met sterren. Door te klikken op "Deel je ervaring" wordt deze toegevoegd aan de route. Om je recensie achter te laten heb je een account nodig en dien je te zijn ingelogd.