Mooi segment

Mooi segmenten kunnen worden aangegeven in de app. Binnenkort krijgt betaalde abonnees van in de website de mogelijkheid om over deze mooie segmenten een route te plannen. Fietst of wandelt u terwijl u navigeert langs een mooi segment? Druk dan op het Informatiesymbool (geel gemarkeerd), dan komt u op het scherm waar u de melding kan doorgeven. Maak vervolgens uw keuze, in dit geval "MOOI SEGMENT" en deze wordt (anoniem) opgeslagen in onze database. Bij voldoende meldingen van onze gebruikers wordt uw segment uiteindelijk zichtbaar op onze routeplanner (voor abonnees).