Foto's opslaan

Let op, plaats alleen eigen foto's i.v.m. copyright regels. Plaats ook geen foto's met andere personen erop zonder dat die daarvoor toestemming hebben gegeven. Foto’s plaatsen is alleen mogelijk bij je eigen routes die je hebt gemaakt met je eigen account.

Hoe sla je een foto op?

Als je bent ingelogd met je account kan je bij MIJN ROUTES een route opvragen. Achter de route in je account kan je dan klikken op het potloodje. De route wordt dan zichtbaar in de planner. Klik op ‘opslaan’ en je krijgt een nieuw venster te zien. In dit venster kan je de naam van de route aanpassen. Als je naar beneden gaat met de pijltjes op je toetsenbord of met je muis vind je de functie om foto’s toe te voegen.

log in en ga naar "MIJN ROUTES"

selecteer een route, klik op het potlood en vervolgens op de optie BIJWERKEN, je komt nu in het onderstaande scherm. Klik op de optie FOTO'S en kies een foto uit je bibliotheek of andere locatie waar jouw foto staat opgeslagen op jouw computer. Als je de foto hebt gekozen kies je OPSLAAN en de foto is aan de route toegevoegd.

Foto's maken met de route-app tijdens je tocht en die foto koppelen aan een specifieke locatie op de route en die bijvoorbeeld zichtbaar maken met een camerasymbool is (nog) niet mogelijk. Dit is wel een optie die, indien technisch haalbaar,  we in de toekomst mogelijk willen maken.