Zelf routes maken

Kan ik zelf een fiets- of wandelroute toevoegen op route.nl?

Ja, met de routeplanner op www.route.nl/routeplanner kun je zelf een route uitstippelen. Maak een route en klik vervolgens op het knopje 'Opslaan' aan de rechterkant van het scherm. Dan kun je de route een naam geven, informatie toevoegen en foto’s bij de route toevoegen. Onder het tabje ‘Route openbaar’ kun je je route openbaar zetten door op het open slotje te klikken. Dan kun je de route ook met anderen delen.

Hoe sla ik routes van route.nl op?

Je kunt de aangeboden fiets- en wandelroutes van route.nl opslaan door de route te bestempelen als "Mijn favoriete route". Hiervoor heb je een gratis account nodig en dien je te zijn ingelogd. Heb je nog geen account? Registreer je dan snel via https://www.route.nl/account/registreren. Wanneer je een route hebt bestempeld tot ‘Mijn favoriete route’ wordt deze opgeslagen in je account onder de kop ‘Mijn favorieten’. Je herkent jouw favoriete routes op route.nl aan de roze ster achter de route.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op