Wat betekenen de blauwe icoontjes in een route?

Dit zijn pinpoints. Deze punten heeft een gebruiker of onze redactie zelf toegevoegd om een route over een bepaalde straat te laten lopen buiten het netwerk om. Deze punten worden niet langs de wegen aangegeven. Je kan zelf ook met pinpoints een route maken die dan niet alleen over het fietsknooppuntennetwerk loopt. Open de routeplanner in de app en druk  met je vinger op de kaart om een pinpoint te maken en voeg vervolgens weer op dezelfde wijze een nieuwe pinpoint of knooppunt toe.  Zo kan je vervolgens een hele route samenstellen. Op de routeplanner op de computer doe je hetzelfde maar dan met je muis.

Nog niet bekend met de app? Een simpel overzicht van de belangrijkste functies van de app vind je hier