Dichtstbijzijnde knooppunt

Hoe vind ik het dichtstbijzijnde knooppunt op mijn huidige locatie in een route?

Onder het routekaartje van de route vind je de routebeschrijving. Hier wordt het dichtstbijzijnde knooppunt in de route weergegeven. Wordt de routebeschrijving niet getoond in het scherm? Klik dan op het tabje 'Routebeschrijving'.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord? Bedankt voor je terugkoppeling Er was een probleem bij het toevoegen van jouw feedback, probeer het nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op