Routiq

De app van Route.nl gaat vanaf het najaar 2021 verder onder de naam Routiq (powered by route.nl).

Behalve een aantal bijkomende voordelen* verandert er voor jou niets, je hoeft ook geen actie te ondernemen. Je account en de daarbij behorende gegevens blijven het zelfde en onder je huidige inlognaam en password bereikbaar.

De website blijft in Nederland onder de naam route.nl gewoon toegankelijk en ook hier of je geen verdere actie te ondernemen.

*De belangrijkste voordelen van de vernieuwde app:

Je kunt nu ook in het buitenland routes vinden, plannen en navigeren. Daarnaast is het kaartbeeld verder verbeterd en kunnen buitenlandse app gebruikers nu ook van het Nederlandse aanbod van routes genieten (en dus vice versa)

Onder de naam Routiq worden ook Nederlandse- en buitenlandse fietsatlassen uitgebracht die o.a.  via de webshop en amazon.com kunnen worden aangeschaft.