qr code scannen

Via de app kan je een QR code scannen en daarmee een route openen.

Dit kan met behulp van je telefoon door een QR code te scannen op de route.nl website, route.nl buitenborden, het jaarboek en de pocketgidsen.

Van de website

Heb je een route gevonden? Klik dan op "OPEN IN APP" (geel omcirkeld). Er verschijnt dan een pop up met een QR code.

Open nu de route.nl app en klik op het QR code symbool linksboven in het scherm (geel omcirkeld).

De app opent nu de camera, richt die op de QR code en dan wordt de bijbehorende route vanzelf geopend.

Voor de andere route.nl producten waar een QR code opstaat werkt het op dezelfde manier. QR reader openen in de route.nl app, richten op de QR code en de route wordt automatisch geopend.