telefoonnummer

Sommige gebruikers willen graag telefonisch contact om issues met de app, account of website te bespreken. Gezien het enorme aantal gebruikers dat wij hebben is dat fysiek onmogelijk. Ga daarom altijd als volgt te werk:

1. Check alle items in het Help Centre door op trefwoord te zoeken en volg de instructies nauwkeurig op. Kijk bij de gegeven oplossingen  ook bij aanverwante artikelen onder aan de pagina.

2. Stuur je een e-mail? Ook dan wordt je in eerste instantie doorgeleid naar het onderwerp in het Help Center dat jij in je -email hebt aangegeven. Check dan ook eerst de relevante aanverwante artikelen.

3. Kom je er  dan nog niet uit? Reageer dan op onze e-mail dat je het probleem niet hebt kunnen oplossen. Dan nemen wij z.s.m. per e-mail of telefonisch contact met je op. Deze optie is alleen voor betalende gebruikers.